Op de KuCoin beurs heb je meer dan 450 cryptocurrencies die je kunt verhandelen op de 900+ beschikbare markten. Je hebt de keuze tussen spot trading, margin trading of futures trading. Zodra je een account hebt aangemaakt bij KuCoin en daadwerkelijk crypto hebt gekocht of gestort kun je direct beginnen met handelen zonder eerst een verificatieproces te doorlopen.

Cryptocurrency kopen bij KuCoin kan op verschillende manieren, met IDEAL, creditcard of met een SEPA bankoverschrijving, KuCoin gebruikt hiervoor betaalkanalen van derden die je crypto naar je KuCoin wallet sturen. Als je zelf cryptocurrency overmaakt naar je KuCoin account, is het aan te raden om BTC te storten. Door dit te doen kun je elke andere munt kopen die het platform aanbiedt. Dit omdat BTC een handelspaar heeft met bijna alle andere munten.

Op de startpagina, klik op “handel” in de linkerbovenhoek. Klik vervolgens op “spot handel”. U zult nu in de handel display waar u daadwerkelijk kunt kopen en verkopen munten.

Het lijkt misschien een beetje intimiderend als je beginner bent, maar hoe meer je vertrouwd raakt met het traden, hoe vlotter het zal gaan.

Linksboven kunt u het gewenste handelspaar kiezen door op het pijltje naast BTC/USDT te klikken, waar u kunt kiezen welke mark u wilt kopen of verkopen. U kunt ook de zoekfunctie gebruiken. Vervolgens kunt u uw order invoeren in de twee blokken rechtsonder. Rechts voert u een verkooporder in en in het linker blok een kooporder.

Kies Markt als u wilt kopen/verkopen tegen de huidige marktprijs. Een limietorder gebruikt u wanneer u een order invoert met een gewenste prijs die hoger of lager is dan het exacte moment waarop u de order invoert. Wanneer deze prijs wordt bereikt, wordt de order automatisch uitgevoerd.

Aanmelden KuCoin

KuCoin is een wereldwijde cryptocurrency-exchange voor tal van digitale activa en cryptocurrencies. Gelanceerd in september 2017, groeide KuCoin uit tot een van de meest populaire crypto beurzen met meer dan 8 miljoen geregistreerde gebruikers in 207 landen over de hele wereld.