Litebit is opgericht in 2013 en gevestigd in Rotterdam en is een onderdeel van 2525 Ventures B.V. Litebit is een van de grootste crypto brokers van Europa en heeft meer dan 50 mensen in dienst. Litebit heeft ruim 1,5 miljoen bezoekers per maand en biedt op moment van schrijven ruim 40 verschillende cryptocurrency aan.

Litebit inloggen

Het inloggen op Litebit werkt erg gemakkelijk. Er zijn twee manieren om om in te loggen. Je kunt inloggen via je internetbrowser in de webpagina van Litebit, of je kunt inloggen in de app van Litebit met je telefoon of tablet.

Litebit app

De Litebit app is te downloaden in de App Store (IOS) en Google Play (Android). De Litebit app werkt erg gemakkelijk en je kunt de actuele cryptocurrency prijzen in de gaten houden. Bitcoin en andere cryptocurrency kopen/verkopen, storten, opnemen en je portfolio beheren.

Litebit ervaringen

Over het algemeen zijn de ervaringen met Litebit goed. Ook hebben wij van CryptoBieb een eigen review geschreven over Litebit. Deze lees je hier.

Litebit betrouwbaar

Litebit is een betrouwbare broker. Zo zijn ze bijvoorbeeld ook geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en bij de KvK. Daarnaast versleutelt LiteBit alle verstuurde informatie en voldoen ze aan alle recente wetten en regelgeving met betrekking tot privacy.

Litebit contact

Contact opnemen met Litebit kan ook op veel verschillende manieren. Ze staan voor je klaar per telefoon, per chat, via facebook, per mail en via de LiteBot.

Litebit review

In de Litebit review van CryptoBieb vind je alle informatie over deze broker, kosten, fees, limieten, verificaties en hoe het platform precies werkt. En of ze veilig en betrouwbaar zijn.

Litebit fees

Litebit is erg open en duidelijk over hun fees en prijzen. Als je een order wilt plaatsen, zie je een duidelijk overzicht van alle kosten en fees die bij deze aankoop komen kijken.

Litebit handleiding

In de Litebit handleiding die CryptoBieb geschreven heeft staat een duidelijke uitleg over hoe cryptocurrency te kopen en verkopen. Ook vind je hierin hoe je geld kan storten om cryptocurrency te kunnen kopen en ook hoe je dit vervolgens weer kan verkopen en het geld terug naar je bankrekening kan laten storten.

Bitcoin Litebit

Bitcoin kopen bij Litebit kan met veel verschillende betaalmogelijkheden, iDeal, bankcontact, Sofort, Giropay, SEPA en creditcard. Ook kun je Bitcoin kopen bij Litebit met zogenoemde LiteBitcredits.  Door al deze betaalmogelijkheden kun je gemakkelijk en snel Bitcoin kopen.

Litebit exchange

Litebit is geen exchange maar een broker. Hierop kan je makkelijk Bitcoin en andere cryptocurrency kopen, verkopen, versturen en bewaren. Ze hebben sinds kort Nocks overgenomen en hopen daarmee de kennis in huis te hebben om de Litebit exchange te kunnen openen.

Aanmelden Litebit

Litebit is opgericht in 2013 en gevestigd in Rotterdam en is een onderdeel van 2525 Ventures B.V. Litebit is een van de grootste crypto brokers van Europa en heeft meer dan 50 mensen in dienst. Litebit heeft ruim 1,5 miljoen bezoekers per maand en bied ruim 50 verschillende cryptocurrency aan.