De Litebit app is beschikbaar voor Android en iOS. Zo maakt Litebit het makkelijk voor gebruikers om crypto te kopen en beheren via een smartphone of tablet.

Crypto kopen met iDeal bij Litebit

In totaal zijn er 8 verschillende betaalmethoden in de app. Met iDeal crypto kopen bij Litebit is de snelste methode voor Nederlanders. Bancontact is de snelste methode voor Belgen. Je kunt ook een bankoverschrijving doen of betalen met creditcard.

Account Litebit

Als je de app wil gebruiken om crypto te kopen en beheren heb je wel een account nodig bij Litebit. Die kun je ook makkelijk aanmaken in de app. Volg de stappen in de app om je identiteit en gegevens te bevestigen, waarna je gelijk crypto kunt kopen.

Hoe installeer ik de Litebit app?

Om de Litebit app te installeren heb je enkel een werkende smartphone of tablet nodig. Ga naar de Apple store of Google Play Store, voer Litebit in bij de zoekbalk en selecteer Installeren wanneer je de juiste app hebt gevonden.

Na de installatie open je de app op je apparaat om in te loggen of een account te maken bij Litebit. Dit is gratis.

Hoe kan ik inloggen op de Litebit app?

Open de Litebit app om in te loggen. Selecteer Inloggen en voer jouw gegevens in. Als het de eerste keer is dat je inlogt via de app moet je nog even een pincode maken. Na het bevestigen van je pincode kun je verdergaan naar het dashboard.

Aanmelden Litebit

Litebit is opgericht in 2013 en gevestigd in Rotterdam en is een onderdeel van 2525 Ventures B.V. Litebit is een van de grootste crypto brokers van Europa en heeft meer dan 50 mensen in dienst. Litebit heeft ruim 1,5 miljoen bezoekers per maand en bied ruim 50 verschillende cryptocurrency aan.