Litebit werd opgericht door twee crypto-enthousiasten. Ze hadden een ambiteuze missie: crypto trading eenvoudig maken. Litecoin (LTC) was de eerste verhandelbare munt bij de broker, gevolgd door Bitcoin. Na enkele jaren is het Litebit team uitgebreid tot 50 werknemers en heeft de broker twee keer de prijs voor ‘Beste Crypto Broker’ gewonnen.

Niet alleen de website is in twee talen beschikbaar, maar ook de klantenservice helpt je in meerdere talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Op de officiële website staat dat Litebit een 7/10 scoort op basis van meer dan 2100 reviews. Hogere fees ten opzichte van exchanges en keiharde groei is mogelijk een verklaring voor dit cijfer.

Litebit blijft een betrouwbare broker en op de achtergrond werkt men hard aan het verbeteren van de website en klantenservice.

Aanmelden Litebit

Litebit is opgericht in 2013 en gevestigd in Rotterdam en is een onderdeel van 2525 Ventures B.V. Litebit is een van de grootste crypto brokers van Europa en heeft meer dan 50 mensen in dienst. Litebit heeft ruim 1,5 miljoen bezoekers per maand en bied ruim 50 verschillende cryptocurrency aan.