Litebit is geen exchange, maar een broker met een divers aanbod aan cryptocurrencies. De broker bestaat al jaren en is een goed platform om snel en veilig crypto te kopen. Je kunt met het partnerprogramma je vrienden via jou laten inschrijven, waarna je 25% van de winstmarge van Litebit ontvangt aan commissies. Dit geldt voor elke koop die mensen maken die via jou zijn ingeschreven bij Litebit.

Litebit interface

Litebit heeft een overzichtelijke interface. Het inschrijfproces is niet ingewikkeld, binnen enkele minuten heb je (gratis) een account bij Litebit. Omdat een Litebit een broker is ontbreekt het orderboek.

Litebit handelskosten

De aankoopkosten van Litebit verschillen per crypto. Aanschafkosten bij Bitcoin zijn minder dan 1%. Voor altcoins liggen de percentages tussen de 2 en 5%. Kosten voor altcoins zijn hoger omdat er bij aankopen door Litebit extra omwisselkosten zijn. Litebit koopt deze munten eerst met Bitcoin, welke invloed heeft op de totale transactiekosten.

Veiligheid Litebit

Litebit is een veilig platform. Je kunt jouw account extra beveiligen in de instellingen en bovendien beheer je zelf jouw wallets. Als kers op de taart heeft Litebit ook een registratie bij De Nederlandsche Bank. Dit geeft gebruikers een extra gevoel van veiligheid en mede hierdoor vinden wij Litebit een betrouwbare cryptobroker.

Voordelen Litebit broker

  • Snel en veilig crypto kopen
  • Zelf je munten beheren
  • Veel betaalmogelijkheden (iDeal, Bancontact, Bankoverschrijving)
  • Klantenservice doordeweeks bereikbaar
  • Overzichtelijk interface voor beginners

Aanmelden Litebit

Litebit is opgericht in 2013 en gevestigd in Rotterdam en is een onderdeel van 2525 Ventures B.V. Litebit is een van de grootste crypto brokers van Europa en heeft meer dan 50 mensen in dienst. Litebit heeft ruim 1,5 miljoen bezoekers per maand en bied ruim 50 verschillende cryptocurrency aan.