Inloggen op Litebit werkt makkelijk en veilig op twee manieren. Je kunt inloggen via de website of de app.

Inloggen op de Litebit website

Ga naar de website van Litebit en klik op Inloggen. Als je nog geen account hebt kies je Registreren. Vul je emailadres en wachtwoord in en vul de extra code in indien je 2FA hebt geactiveerd.

Selecteer nu Log In om in te loggen op de Litebit website.

Inloggen Litebit app

Litebit heeft ook een app. De app installeer je vanuit de App store voor iPhone en iPad of Google Play Store voor je Android smartphone en tablet. Nadat je app hebt gedownload open je de app en selecteer je Inloggen.

Voer je gegevens in, selecteer volgende en wacht op de verificatiecode die je ontvangt via SMS. Na het invoeren van deze code ontvang je een e-mail met nog een code. Die gebruik je om je e-mailadres te bevestigen en in te loggen.

Log je voor het eerst in op de Litebit app? Dan moet je nog even een pincode maken en bevestigen. Deze pincode gebruik je alleen om in te loggen in de app, dus vergeet deze code niet.

Aanmelden Litebit

Litebit is opgericht in 2013 en gevestigd in Rotterdam en is een onderdeel van 2525 Ventures B.V. Litebit is een van de grootste crypto brokers van Europa en heeft meer dan 50 mensen in dienst. Litebit heeft ruim 1,5 miljoen bezoekers per maand en bied ruim 50 verschillende cryptocurrency aan.