NFT handelsvolume stijgt met 700% in Q3

Q3 is weer afgelopen en dat betekent dat er weer een heleboel interessante cijfers naar buiten worden gebracht over het afgelopen kwartaal. Zo ook over crypto.

Het kan je de laatste maanden bijna niet zijn ontgaan, maar NFT’s hebben een enorme opmars gemaakt binnen de wereld van crypto. Zo blijkt dus ook uit deze cijfers. In het afgelopen kwartaal is het totale handelsvolume van non fungible tokens gestegen met 700%. Enorme cijfers dus.

NFT’s in het derde kwartaal

In totaal werd er in het derde kwartaal voor $10,67 miljard aan NFT’s verhandeld over de hele wereld. Dat is dus ruim 700% meer dan in het kwartaal daarvoor. Deze cijfers zijn erg indrukwekkend, maar wanneer je het afgelopen kwartaal vergelijkt met Q3 van 2020, wordt het nog indrukwekkender. Gekeken naar het afgelopen jaar heeft het handelsvolume van NFT’s namelijk een stijging meegemaakt van maar liefst 38.000%.

In het derde kwartaal werd Axie Infinity ook officieel de meest verhandelde NFT-collectie allertijden met een totaal handelsvolume van maar liefst $2 miljard. Hiermee is het niet alleen de eerste NFT-collectie, maar ook de eerste dApp die dit soort getallen aantikt.

NFT’s hebben ongelofelijke maanden gekend. Niet alleen werden ze dus meer verhandeld, maar ook zijn de prijzen enorm toegenomen. De afgelopen maanden, en met name in augustus, werd record na record verbroken als we kijken naar de verkoopprijs van NFT’s. Ook gingen steeds meer beroemdheden en grote bedrijven zich ‘bemoeien’ met de wereld van NFT’s. Zo kocht financiële instantie VISA een eigen Crypto Punk.

Wil jij zelf ook in NFT’s investeren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wordt dan lid van onze VIP groep. Daar leren we je alles wat je nodig hebt om van start te gaan met NFT’s en staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Daarnaast delen we hele gave NFT-projecten met je.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner