Nieuws

7 Crypto experts die je zou kunnen volgen

7 crypto experts

Toen Bitcoin en andere cryptocurrencies eind 2017 flink door het dak schoten was iedereen een crypto expert. Van die experts blijven er nog maar weinig over nu de meeste crypto veel minder waard zijn dan toen op het hoogtepunt. Welke personen zou je kunnen volgen, die niet alleen praten, maar ook doen. Onderstaande 5 personen hebben zelf grote investeringen gedaan in de cryptomarkt.

Marc van der Chijs
Marc van der Chijs is een ondernemer die veel mogelijkheden ziet in cryptocurrencies, voornamelijk in China. Zo investeerde hij o.a. in tudou, een Chinese versie van YouTube. Sinds hij terug naar het westen keerde (Canada), investeert hij voornamelijk in cryptomunten. Hij is momenteel directeur bij FirstCoin, een investeringsbank voor ICOs.

Ari Paul
Ari Paul is een gepassioneerde belegger met een achtergrond in derivatenhandel en institutioneel beleggen. Hij is CIO en medeoprichter van BlockTower Capital, een gespecialiseerd investeringsbedrijf in crypto. Hij blogt ook over cryptomunten via TheCryptocurrencyInvestor.com.

Michael Novogratz
Michael Novogratz is een ex-hedge fund manager, voorheen van de beleggingsonderneming Fortress Investment Group. Hij werd door Forbes gerangschikt als miljardair in 2007 en 2008. Novogratz komt vaak in de media. In december 2017 liet hij zelfs weten dat 30% van zijn vermogen in cryptomunten zit.

Winklevoss Twins
De gebroeders Winklevoss zijn vooral bekend van hun groot belang in Bitcoin. In april 2013 kochten ze voor $11 miljoen Bitcoins aan $120. Dat was zo’n 1% van alle Bitcoins in circulatie. Ze hadden Bitcoin-bedrijven ter waarde van meer dan $ 1 miljard. Ze werden op papier ook de eerste publiek gekende Bitcoin miljardairs. Daarnaast zijn ze ook eigenaar van Gemini, de (voorlopig) enige cryptobroker met een licentie als handelsplatform. Hoeveel ze nu bezitten is gissen.

Barry Silbert
In december 2014 kocht Barry Silbert bijna 50.000 Bitcoins aan een prijs van $350 bij een veiling van de Amerikaanse overheid die de Bitcoins in beslag had genomen bij de sluiting van Silk Road. Silbert is ook oprichter en CEO van Digital Currency Group. Digital Currency Group (DCG) is een risicokapitaalbedrijf dat zich richt op de digitale valutamarkt.

Tim Draper
Barry Silbert was niet de enige die Bitcoins kocht van de Amerikaanse overheid, ook Tim Draper kocht er, namelijk de 2.000 Bitcoin die Silbert niet kocht. Draper is vooral bekend als investeerder in vroege technologieën.

Bron: Inc

Lees hier andere actuele nieuwsartikelen

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.