Nieuws

Bitqist exchange

bitqist header

Wat is bitqist?

Bitqist is een in Rotterdam gevestigde cryptocurrency broker. Bitqist maakt het makkelijk om cryptocurrency te kopen, te verkopen en op te slaan. Ze worden beoordeeld met een 9.0 door hun klanten.

Cryptocurrency kopen bij bitqist

Cryptocurrency kopen is hier heel eenvoudig. Eerst dien je een account aan te maken. Vervolgens kun je kosteloos met iDEAL of bankoverschrijving geld storten. Direct na het storten van geld, kun je beginnen met cryptocurrency kopen.

Bitqist heeft als doel om klanten één plek te bieden waar vrijwel alle, innovatieve en interessante cryptocurrencies gekocht, verkocht en opgeslagen kunnen worden. Dit heeft als voordeel dat hun klanten niet langer gebruik hoeven te maken van meerdere beurzen. Het assortiment bestaat op dit moment uit 142 cryptocurrencies en dit zullen er in de toekomst nog een stuk meer worden.

Bitqist grafiek

Cryptocurrency bewaren

Bij Bitqist heeft u geen eigen wallet nodig om de cryptocurrency in te bewaren. Als je zelf geen eigen wallet hebt, kun je er voor kiezen je cryptocurrency te laten bewaren. Hier hoef je voor de rest niks voor te doen.

Door op je account in te loggen vind je een overzicht van alle cryptocurrency die Bitqist voor je bewaard en de waarde daarvan. Je kunt op ieder gewenst moment de cryptocurrency weer verkopen of alsnog overmaken naar een andere wallet. Het is ook kosteloos om je Euro tegoed te laten overmaken naar je bankrekening.

Cryptocurrency prijzen

Bitqist bieden ook een legio aan features voor het volgen en analyseren van cryptocurrencies. Zo wordt bijvoorbeeld hun ‘Coinmarketcap-achtige’ prijslijst veel gebruikt voor het volgen van de markt en kunnen er technische analyses gedaan worden met behulp van de TradingView charts die ze gebruiken. Hierdoor zijn ze ook interessant voor de wat meer ervaren cryptocurrency handelaar.

Voor- en nadelen van Bitqist

Voordelen:

  • Zeer groot assortiment van cryptocurrencies
  • Geen eigen wallet nodig
  • Zeer makkelijk te gebruiken
  • Professioneel en uitgebreid platform
  • Snel en gratis storten met iDEAL en bankoverschrijving

Nadelen:

  • Veel gestelde vragen zijn in het Engels

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.