Nieuws

BUX Zero geeft gratis aandelen weg

Bux stocks

Maak kans op een gratis aandeel als je een van de eerste 100.000 personen bent die een account aanmaakt op de Bux stocks app. (De waarde hiervan is maximaal euro 100,-)

Wat is BUX?

BUX is een broker, gevestigd in Amsterdam. Het is een beleggingstool die het voor iedereen simpel maakt om te kunnen beleggen. Het is eenvoudig en gemakkelijk, je hebt ze vast wel een op een reclame voorbij zien komen “Gaat de beurs omhoog of omlaag”?

Met simpele en begrijpelijke artikelen kan iedereen erop handelen. Het platform is erg duidelijk en overzichtelijk.

Wat is de BUX CFD app?

De Bux CFD app is gemaakt om te speculeren op CFDs. CFDs zijn contracten voor prijsverschillen. Gebruikers kopen deze contracten vaak voor de korte termijn en handelen redelijk veel. Je speculeert dus op een prijsstijging of daling. Dit kun je doen door long of short te gaan. De BUX CFD app richt zich op de korte termijn en functionaliteit voor haar gebruikers.

Wat is de BUX STOCKS app?

Met de BUX STOCKS app kun je investeren in echte aandelen, Dit zijn dus geen contracten met prijsverschillen. De BUX STOCKS app investeert in echte aandelen en je bent dus een klein stukje eigenaar van het bedrijf. De functionaliteit en interface is zo opgezet om op lange termijn te kunnen investeren. BUX STOCKS is een app AFM toezicht.

*Onderaan deze pagina staat de disclaimer van BUX.

Onze mening over de BUX STOCKS APP

De layout van de app is gericht op nieuwe jonge beleggers. Je kunt alleen handelen via de app, wat de jongere belegger veel meer aan zal spreken. De app is erg makkelijk in gebruik. Enkele functionaliteiten: Gaat de koers stijgen of dalen, long of short.

Wat zijn de tarieven voor BUX?

Wat moet ik doen?

  • Aanmelden op de wachtlijst
  • Je moet een van de eerste 100.000 personen zijn die een account heeft aangemaakt wanneer de app live is.
  • Geld op je BUX STOCKS account zetten als de app live is.
    Let op: je hoeft niet te handelen met je geld. Er moet alleen een klein bedrag op je account staan.

Waarom moet ik me zo snel mogelijk aanmelden?

  • Je krijgt 1 aandeel van BUX STOCKS app
  • Voor elke referral die binnen de eerste 100.000 gebruikers zijn, die geld gestort hebben krijg je ook 1 aandeel.
Klik hier om mee te doen.

Team CryptoBieb

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins enzovoort) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

*Disclaimer BUX

Let’s rock the world of finance!
De beleggingsdiensten aangeboden via de STOCKS app van BUX B.V. staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De beleggingsdiensten aangeboden via de BUX app voor CFD’s staan onder toezicht van de “Financial Conduct Authority”, FCA registratienummer 184333.
BUX verstrekt geen beleggingsadvies. Beleggers moeten hun eigen beleggingsbeslissingen nemen of onafhankelijk advies inwinnen. De waarde van beleggingen kan zowel stijgen als dalen. Je kunt minder terugkrijgen dan je oorspronkelijke investering en kunt zelfs je volledige inleg verliezen.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.