Nieuws

Crypto onder 1 cent met potentie?

Crypto 1 cent

Crypto 1 cent en minder? 

Is Crypto van 1 cent nu goed of slecht? Of ligt de waarheid in het midden? 

Het is weer tijd voor een nieuwe post en ik merkte dat deze vraag heel vaak opdook in verschillende communities en social media kanalen.

Laten we daarom kijken naar een aantal lage market cap cryptocurrency die een zeer sterke potentie hebben om te stijgen in prijs in de loop van de komende 12-18 maanden.

Ik wil er graag op wijzen dat er een groot verschil is tussen coins/tokens van 1 cent en lager en cryptocurrency met een lage market cap.

In principe kan crypto (cryptocurrency) 1 cent zijn maar een market cap hebben van meer dan $5 miljard (Safemoon). Terwijl sommige cryptocurrency een prijs hebben van meer dan $60 maar een market cap hebben van minder dan $25 miljoen (OctoFi).

Daarom wil ik graag de volgende vraag beantwoorden: ”Welke low market cap coins hebben een sterk potentieel om goede returns te bieden in de komende 12-18 maanden?”

Criteria: solid track record, transparantie, (frequente & duidelijke) communicatie, maken goede voortgang in ontwikkeling, een market cap <$100M.

 1. Spartan Protocol (SPARTA)
  Ik schreef voor het eerst over SPARTA in december, toen het een marktkapitalisatie had van $4M USD. Op dit moment wordt SPARTA gewaardeerd op ongeveer $100M, waardoor het protocol nog net in aanmerking komt voor deze lijst.

  Echter, met synthetische activa in aantocht en de duidelijke use case en het groeipotentieel dat dit heeft, is het een must-have in de portefeuille van iedereen voor de komende paar maanden, zo niet het komende De Binance Smart Chain zal blijven groeien, en ik geloof dat het Spartan Protocol een van de leidende BSC-projecten kan worden.

 2. OctoFi (OCTO)
  OctoFi is vaak genoemd in onze kanalen, en ik ben onlangs gekozen om één van de 8 council members te zijn die helpen bij de ontwikkeling en adoptie van het protocol.

  OCTO wordt momenteel gewaardeerd op $23M, wat aanzienlijk ondergewaardeerd is voor het platform en gebruik dat er al is. Gezien DeFi blijft groeien, geloof ik dat OctoFi één van de leidende platformen kan worden die gebruikt wordt door DeFi spelers die op zoek zijn om alle DeFi mogelijkheden binnen één platform te beheren.

  Nu OctoFi multi-chain wordt en cashbacks biedt op NFT/DeFi transacties, zal het aanzienlijke groei gaan

 3. Zero Exchange (ZERO)
  Zero Exchange bouwde ’s werelds eerste Multi-DEX platform. Momenteel ondersteunen ze het Avalanche Netwerk, Ethereum Netwerk en Binance Smart Chain, met nog veel meer chains die zullen volgen.

  Het team heeft laten zien in staat te zijn om snel te bewegen en te ontwikkelen in een hoog tempo, met behoud van kwaliteit. Hun communicatie en marketing is sterk. Dat is waarom ik geloof dat we nog een significante groei voor dit project moeten zien.

  ZERO wordt momenteel gewaardeerd op $77.5M.

 4. Splyt (SHOPX)
  De e-commerce industrie schreeuwt om een nieuwe wending, dit is waar Splyt verandering in wil brengen.

  Splyt Core dicht de kloof tussen merken en hun consumenten. Het stelt (kleine) merken in staat om te groeien in hun eigen tempo, zonder de afhankelijkheid van wholesalers, terwijl ze kunnen verkopen via een groot retail platform. Deze merken kunnen een plug-in gebruiken om hun voorraad in realtime weer te geven door het gebruik van blockchain technologie, waardoor elk voorraaditem verandert in een e-commerce NFT.

  Ik ben van plan om in de nabije toekomst een onderzoeksrapport over Splyt te schrijven.
  SHOPX wordt momenteel gewaardeerd op $42M.

 5. Illuvium (ILV)
  Illuvium is een project waarvan ik verwacht dat het een grote groei zal doormaken in 2021 en 2022.

  Illuvium bouwt een open-world RPG adventure game, gebouwd op de Ethereum Blockchain, maar is er een die simpelweg niet te vergelijken is met welke blockchain-gebaseerde game die we tot nu toe hebben gezien.

  Met een all-star team waaronder de twee broers (Aaron & Kieran) van Kain, die Synthetix (SNX) bouwde, en een aantal geweldige business-ontwikkeling en game ontwerpers, is het duidelijk dat ze de skills, ervaring en connecties hebben die nodig zijn om een succesvol project te bouwen.

  ILV wordt momenteel gewaardeerd op $40M.

Er zijn verschillende andere projecten in mijn lijst, zoals POLK, EUNO, PRE en QSP. Ik raad je aan om je eigen onderzoek te doen om zo ook je eigen lijst samen te stellen.

Een groot verschil tussen 2017 en 2021 is dat het dit keer gebaseerd is op daadwerkelijke adoptie en groei, in plaats van pure speculatie op whitepapers. Eén ding is duidelijk: 2021 wordt een jaar van aanhoudende groei voor de cryptocurrency space. Dit geldt voor zowel Bitcoin als altcoins.

Bitcoin en Altcoins kopen? 

Het makkelijkste en goedkoopste kan dit via Bitvavo en Binance

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.