Nieuws

CryptoBieb bij RTLZ How it’s done

RTL Z CryptoBieb

Op zaterdag 4 mei om 17:00 is er bij RTLZ een nieuwe aflevering van How it’s Done uitgezonden. In een reeks met crypto en blockchain gerelateerde bedrijven is het deze keer de beurt aan CryptoBiebBekijk hier het filmpje!

Tijdens deze aflevering nemen Jelle van der Steen, Sander Fonville en Marco van den Heuvel je mee in CryptoBieb’s verhaal. Ook krijgt de kijker een kijkje achter de schermen. 

Helaas is het onmogelijk om ons hele verhaal in 2 minuten te vertellen. Daarom is hieronder een iets uitgebreidere beschrijving gegeven over wat Cryptobieb is en wat er zoal gedaan wordt.

Oprichting

In 2018 zijn we gestart met Cryptobieb om een totaaloverzicht aan te bieden van allerlei soorten informatie over onderwerpen die dit thema raken. Dit mede naar aanleiding van een eigen gemis om deze informatie op 1 overzichtelijke website te hebben. Sander, Pedro en Jelle hadden het er wel eens over dat als we informatie zochten elke keer op een andere website uitkwamen, die vaak ook niet eens overzichtelijk was. Met de site hebben we een uitgebreide kennisbank, plaatsen we wekelijks meerdere nieuwsartikelen en interessante uses cases. Allen om de bezoeker te informeren. Zo hebben een overzicht online staan met alle exchanges waar je crypto kan kopen of kan handelen. Overzichtelijk neergezet met alle voor- en nadelen van elke exchange.

Airdrops

Daarnaast nemen we de lezer mee in nieuwe sto’s, ico’s etc en bieden we airdrops aan. Dit zijn gratis te verkrijgen coins als men een bepaalde handeling doet zoals een mailadres achterlaten of het desbetreffende project volgen op social media. Helemaal in deze tijd, nu crypto’s er niet zo goed op staan is het een mooie manier om gratis coins te verzamelen en dus gratis geld. Dit doen we nadat we goed research gedaan hebben dat het project dan ook echt legit is en dat het de moeite waard is om de handelingen uit te voeren.

Voor wie

CryptoBieb is zowel voor de leek die nog niet weet over cryptocurrencies, handelen in crypto, de bedrijven rondom deze coins etc tot aan de ervaren mensen die er al wat dieper inzitten. En voor iedereen die aan airdrops wil meedoen of wil investeren in coins voordat we op een exchange komen.  Ook delen we informatie over interessant workshops, opleidingen en events en geven we hier soms ook kaarten voor weg. Dit doen we met een leuk team van zo’n 8 personen.

Richting de professional starten we binnenkort met BlockchainBieb.nl. Deze zal meer gericht zijn op de zakelijke markt met een dienstverlening richting bedrijven in de Blockchain, opleidingen en events op dit thema en een overzicht aan vacatures. Ook hier bouwen we aan een kennisbank, nieuwsartikelen en use cases.

Logo CryptoBieb

Team CryptoBieb

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.