Nieuws

CryptoBrothers update September

Logo-CryptoBrothers

CryptoBrothers update September

Het is ongeveer vier maanden geleden dat de internationale gemeenschap ‘CryptoBrothers’ hun mobiele iOS- en Android-app lanceerde. Deze mobiele applicatie geeft community leden toegang tot de VIP-handelssignalen. Vandaag delen we graag hun rapport van september.

The CryptoBrothers
De CryptoBrothers hebben twee kanalen: de internationale community en de Nederlandse community. De internationale gemeenschap telt nu 300+ leden, terwijl de Nederlandse gemeenschap meer dan 500 leden telt. Het algemene beeld blijft hetzelfde, de CryptoBrothers willen een community creëren voor zowel beginners als gevorderde gebruikers in de cryptocurrency-markten.

Alles komt hier dagelijks aan bod, van fundamentele analyses tot technische analyses, tot project/token sales en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils, en het is een gezellige groep waarin iedereen elkaar leert kennen.

De CryptoBrothers app

 Zoals gezegd, is het vier maanden geleden sinds de lancering van de mobiele applicatie. De mobiele applicatie is gratis te gebruiken, maar heeft enkele premiumfuncties. Iedereen kan cryptocurrency-nieuws en airdrops volgen. Het VIP-gedeelte bevat handelssignalen van hun analisten.

Kijkend naar de statistieken die op hun website https://cryptobrothers.eu worden getoond, zijn deze signalen tot nu toe zeer succesvol geweest. Degenen die alle signalen volgden, zouden de afgelopen drie maanden de volgende resultaten hebben gezien:

  • Juli 2020: +28.29%
  • Augustus 2020: +20.81%
  • September 2020 (tot nu toe): +21.15%

Gebruikers ontvangen meldingen van nieuwe signalen in zowel de

mobiele app en hun premium VIP Telegram-kanaal. In dit kanaal kun je ook feedback vragen over je eigen TA-analyse of zelfs de analisten te vragen om eens naar bepaalde trading pairs voor je te kijken.

Wat voordelig is, is dat je niet alleen de signalen ontvangt, maar dat je er ook de grafiek bij ontvangt. Dit betekent dat je de basisprincipes van technische analyse leert kennen en begrijpt en misschien zelf bepaalde handelsmogelijkheden gaat herkennen. Met hun entry levels en stop-loss notificaties kun je je risico goed beheren.

CryptoBrothers Calls resultaten

Leer de brothers kennen tijdens een 3-daagse proefversie

Je bent van harte welkom in de community. Of je nu als gratis lid komt of als VIP-gebruiker. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in hun voorafgaande calls, kijk gerust eens op hun website en je zult enkele van de recente calls en de maandelijkse gemiddelde winst van het afgelopen jaar kunnen vinden.

Dat is niet alles! Geïnteresseerden in de VIP-handelsgroep kunnen zich nu gratis registreren en een gratis proefperiode van 3 dagen ontvangen, waarin u door alle huidige en eerdere calls kunt bladeren, real-time updates kunt ontvangen en echt kunt ervaren hoe het is om een van hun premium leden te zijn. Als je tevreden bent, dan kun je altijd besluiten om een van de andere pakketten uit te proberen. Als je $1.000 in hun laatste YFII-oproep had gestopt, dan had je al 12 maanden premium-toegang terugverdiend met slechts één trade!

Website: https://cryptobrothers.eu

Twitter: @cryptobrothers5 

International Telegram channel: https://t.me/cryptobrothersint 

Dutch Telegram channel: https://t.me/cryptobrothersnl 

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.
Cryptobieb Moderator Marco

Door Marco van den Heuvel

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.