Waar bent u naar op zoek?

Cryptocurrency wallet van Crypto.com

Crypto.com, een cryptocurrency wallet voor iedereen!

De visie van Crypto.com is cryptocurrency voor iedereen, ze willen producten produceren die zorgen voor meer adoptie en gebruik van cryptocurrency.

Ze hebben pas een nieuw product gelanceerd “Betaal je vrienden” – een functie waarmee je jouw vrienden kan terugbetalen in cryptocurrency en hiervoor kun je beloningen verdienen. Betalingen dienen in Cro tokens gedaan te worden. Dit doen ze om meer wereldwijde adoptie in cryptocurrency te krijgen.

Het terug betalen van vrienden gaat snel en is gratis – als je vrienden nog geen cryptocurrency en/of wallet hebben kunnen ze deze hier aanmaken (https://platinum.crypto.com/r/crdscr7vu3)

Als 1 van je vrienden minimaal 50 MCO staked krijgen jullie beiden $50,- aan gratis cryptocurrency met deze referall: https://platinum.crypto.com/r/crdscr7vu3

Ook krijg je een cashback per transactie, dit is op dit moment maximaal $5,- per gebruiker per maand.

De volgende keer dat je een vriend moet terugbetalen, doe het in crypto en help mee de wereld te veranderen.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$100
Geschatte waarde
15 minutes
Uitvoertijd

Partner