De beste universiteiten op het gebied van blockchain

Blockchain educatie wordt steeds populairder. Waar het uiteraard begon met online cursussen, bieden tegenwoordig ook steeds meer universiteit opleidingen of cursussen aan op het gebied van crypto, blockchain en alles wat daarmee te maken heeft.

De beste blockchain universiteiten

Het bekende cryptoplatform CoinDesk, houdt sinds vorig jaar, jaarlijks bij wat de beste universiteiten zijn op het gebied van blockchain. Aangezien het aantal universiteiten dat les geeft op dit gebied alsmaar stijgt, is ook dit jaar de lijst iets groter geworden. Dit jaar staan er 230 universiteiten in de lijst.

Per universiteit wordt er gekeken naar 5 aspecten:

  • Hoe belangrijk blockchain studie is binnen de universiteit – is het iets kleins wat je erbij kunt doen, of wordt er daadwerkelijk veel aandacht aan besteed?
  • Hoeveel en wat voor cursussen worden er aangeboden?
  • Waar komen de studenten terecht?
  • Hoeveel kost het om deel te nemen aan de cursussen?
  • De reputatie van de universiteit.

De National University of Singapore staat op kop in de lijst. Zij scoren op alle vlakken een 10. Mocht je daadwerkelijk willen gaan werken in blockchain, dan is het zeker een aanrader om te gaan studeren aan de National University of Singapore.

De top 10 wordt aangevuld door de Royal Melbourne Institute of Technology, University of California Berkely, University of Zurich, Massachussets Institute of Technology, Hong Kong Polytechnic University, UCL, Tsinghua University, Chinese University of Hong Kong en ETH Zurich. Delft University of Technology staat op plek nummer 18 in de lijst.

Heb jij niet de behoefte om te studeren aan een blockchain universiteit, maar wil je toch profiteren van de cryptorevolutie? Dat kan uiteraard! Word lid van onze VIP groep! Daar leren we je alles wat je nodig hebt om van start te gaan met het verdienen van geld in crypto. Zowel passief als actief.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner