Nieuws

Deribit gaat institutionele beleggers helpen

Het in Azië gevestigde broker DigitalRoadGroup is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse broker Deribit. Dit meldt DigitalRoadGroup op een gepubliceerd Medium artikel op 14 juni jl. Met de samenwerking hopen de twee bedrijven institutionele beleggers te helpen bij het investeren in cryptocurrency. Middels de samenwerking willen de twee deze institutionele beleggers een betere en makkelijkere manier bieden om in digitale activa te investeren.

Wat is deribit?

DigitalRoadGroup is een dus in Azië gevestigde broker voor digitale activa. Het bedrijf ontwikkelt onder andere software development kits (SDK) die brokers, zoals het Nederlandse Deribit, kunnen gebruiken. Een andere bekende cryptocurrency exchange die gebruikmaakt van de SDK van DigitaRoadGroup is Kraken.

Nederlandse exchange

Deribit is een Nederlands handelsplatform en staat bekend om een technisch geavanceerd platform. Deribit is alleen gericht op Bitcoin en Ethereum. Het ondersteunt geen euro-stortingen of opnames. Op het platform kunnen beleggers opties en effecten verhandelen. Ook is er margin trading, handelen met geleend geld mogelijk. Je kan het prima combineren met bijvoorbeeld een Bitcoin exchange zoals Bitvavo. Deribit heeft net zoals Bitvavo een kantoor in Amsterdam.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.