Nieuws

Bithumb en Coincheck Exchange zijn goedgekeurd

Titel page bithump coincheck

De grootste Cryptocurrency exchanges in Korea en Japan zijn officieel goedgekeurd

Er is reden voor een feestje want het internet- en beveiligingsagentschap van Zuid-Korea (KISA) gaf zijn toonaangevende cryptocurrency exchange, Bithumb, een zeer belangrijke certificering. Daarnaast is Coincheck, de grootste beurs van Japan, geregistreerd bij het Financial Services Agency van het land.

Certificering voor Bithumb Exchange

Zuid-Korea’s grootste cryptocurrency-exchange Bithumb ontving de zogenoemde Security Management Systems certificering. Deze certificering is afgegeven aan de uitwisseling van het internet- en beveiligingsagentschap van het land en is de hoogste certificering van dit systeem die beschikbaar is voor Zuid-Koreaanse bedrijven.

Bithump exchange logo

Alle cryptocurrency-exchanges die in Zuid-Korea actief zijn, zijn verplicht deze certificering wettelijk te behalen. Zelfs na het ontvangen van de certificering, zei Bithumb dat het zijn inspanningen zal blijven richten op het veiliger maken van zijn exchange.

Bithumb heeft zich gecommitteerd om de beste beveiliging in de branche te bieden. Zij zijn erop gericht om een betrouwbare exchange te zijn voor zijn gebruikers, in de hoop ze terug te brengen op het oude niveau, nadat Bithumb was gehackt en hierbij meer dan $60 miljoen verloor.

De exchange wil wereldleider worden in cryptocurrency-exchanges door een veilige omgeving voor zijn gebruikers te creëren. Bithumb hoogste prioriteit is de beveiliging van de exchange en de investeringen van de  klanten te beschermen. Het verkrijgen van de certificering voor beveiligingsbeheer is een goed begin.

Coincheck Exchange finaliseert FSA-registratie

Bovendien voltooide een van de grootste beurzen in Japan, Coincheck, de registratie-eisen voor de cryptocurrency-exchanges van het land. Het registratiebeoordelingsproces van Virtual Currency Exchange bevestigde dat Coincheck officieel voldeed aan de registratievereisten van het Japanse Financial Services Agency.

Coincheck Exchange Logo

Net als Bithumb werd Coincheck begin 2018 gehackt. De exchange verloor echter op dat moment bijna $ 420 miljoen aan XEM-tokens. De exchange vergoedde zijn gebruikers en werd later gekocht door een Japans bedrijf met de naam Monex.

Zowel Japan als Korea zijn belangrijke landen met betrekking tot de hoeveelheid Bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen, die dagelijks worden verhandeld. Op basis van recente studies is de Yen de op een na meest gebruikte fiat-valuta voor cryptocurrency-handel, met alleen de Amerikaanse dollar als grotere fiat-valuta.

Dit is bijna 42% van alle cryptocurrency handel in de wereld.

Bithump Approved

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.