Help Fonds Gehandicaptensport door NFT’s te kopen

Exclusief op de Masters Expo 2021 worden een oplage van 250 NFT’s verkocht. Voor elke verkochte NFT gaat er €100 naar Fonds Gehandicaptensport, een organisatie die zich inzet voor gehadicaptensport. Een prachtige actie van MilanTheArtist, een kunstenaar van zowel digitale als fysieke kunst. 

De NFT collectie voor Fonds Gehandicaptensport

De NFT collectie zal dus beschikbaar zijn op de Masters Expo 2021, een evenement waarop vele kunstwerken tentoongesteld worden. Voor elke NFT die verkocht wordt gaat er €100 naar het Fonds Gehandicaptensport. Aangezien er 250 stuks beschikbaar zijn kan er dus maximaal €25.000 opgehaald worden. Laten we hopen dat dat gaat lukken!

Fonds Gehandicaptensport is een organisatie die er voor zorgt dat ook de 1,7 miljoen mensen in Nederland met een handicap gewoon normaal kunnen sporten. Het is een organisatie die wij, als CryptoBieb zijnde, erg steunen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat sport beschikbaar is voor iedereen.

De laatste tijd zijn er vele acties waarbij Fonds Gehandicaptensport betrokken is, erg goed nieuws dus! Zo zijn ze bijvoorbeeld één van de goede doelen van Missie 538 van dit jaar. De missie van Fonds Gehandicaptensport luidt als volgt: “11 unieke sporters die op de wachtlijst staan helpen aan een sportrolstoel of sportprothese”. Laten we hopen dat dat gaat lukken!

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner