H&M opent toch geen winkel in de metaverse

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat H&M de eerste winkelgigant zou zijn die een officiële, volledige winkel zou gaan openen in de metaverse. Nu wordt echter naar buiten gebracht dat dit nieuws onwaar is. Helaas, voor nu open H&M dus nog geen winkel in de metaverse.

Het nieuws over de H&M-winkel

Het gerucht kwam de wereld in nadat CEEK, een bedrijf dat zich bezighoudt met het creëren van ervaringen in de metaverse. Zij tweetten namelijk een metaversewinkel-concept, waarin zij lieten zien hoe een CEEK-metaversewinkel eruit kan zien. Voor dit concept gebruikten zij het merk H&M, om dus te laten zien hoe een H&M-winkel er in de metaverse uit zou kunnen zien.

Na deze tweet gingen mensen ervan uit dat H&M deze winkel daadwerkelijk geopend zou worden. Twitter ging los en verschillende nieuwssites plaatsten het nieuws dat H&M de metaverse zou betreden.

CEEK plaatste onlangs echter een tweede tweet, waarin zij aangeven dat het slechts een concept is. Het is (nog) geen officiële store en de fans hoeven deze voorlopig dus ook nog niet te verwachten. Wel geven zij hierbij aan dat dit concept daadwerkelijk gepresenteerd is aan H&M en mochten zij geïnteresseerd zijn zou het dus wel kunnend dat we deze winkel binnenkort daadwerkelijk in de metaverse zien. 

Laten we het hopen, want het zou natuurlijk wel erg goed nieuws zijn voor de metaverse, en crypto in zijn geheel. Wil jij meer weten over de metaverse? Of vroeg op de hoogte gebracht worden van nieuwe projecten? Dat kan! Wordt lid van onze VIP-groep, waarin we klaar staan om al je vragen te beantwoorden, maar ook om je TA-calls te geven en fundamentele analyses te presenteren, en nog veel meer!

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$27000
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd

Partner