Waar bent u naar op zoek?

Let op voor “fake” munten en “fake” Exchanges.

Scam Alert!

Het is helaas relatief eenvoudig om een cryptocoin te maken. Dat is op zich nog niet erg, maar het is wel heel erg vervelend als mensen die mogelijkheid misbruiken om mensen op te lichten. Dit doen ze met behulp van pump en dump technieken, die de prijs opdrijven. Vervolgens gebruiken ze hun eigen exchange/handelsplatform om deze te stelen.

De politie heeft in Nederland inmiddels twee personen opgepakt, die deze verderfelijke praktijken, volgens de politie, zouden hebben verricht.
De verdachten zijn volgens de politie betrokken bij exchange/cryptohandelsplatform Coinhouse.eu.
“Als vermoedelijke eigenaar van deze handelsplaats worden zij verdacht van het verduisteren van klanttegoeden en oplichting”, aldus een politieverklaring afgelopen vrijdag.

Zoals we al vaak hebben aangegeven, doe goed vooronderzoek naar de cryptomunten van projecten die je wilt kopen. Dit kun je doen door onze coinrapporten te lezen, maar ook is het belangrijk om zelf onderzoek te doen.

Gebruik daarnaast ook veilige exchanges. Meer daarover, kun je lezen op onze exchanges pagina.

Bron: Telegraaf 04-06-2021
Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$100
Geschatte waarde
15 minutes
Uitvoertijd

Partner