Waar bent u naar op zoek?

Microsoft creëert nieuw identiteitssysteem op de Bitcoin blockchain

Microsoft is bezig met het ontwikkelen van een op Bitcoin gebaseerd gedecentraliseerd identiteits systeem. Het doel van dit systeem is om de controle, privacy en veiligheid te verbeteren. Daarnaast zal de controle en het eigenaarschap van informatie binnen het systeem in zijn geheel van de gebruiker blijven.

Voor meer dan een jaar heeft Microsoft met verschillende blockchains geëxperimenteerd om een nieuw digitaal systeem te ontwikkelen dat de controle, veiligheid en privacy van de huidige systemen overstijgt. Uiteindelijk heeft Microsoft besloten om te gaan ontwikkelen op de Bitcoin blockchain, omdat dit volgens hen de enige technologie is met de karakteristieken waarop een volledig gedecentraliseerd identiteits systeem gebouwd kan worden.

Commentaar vanuit Microsoft

Op 14 mei maakte Alex Simons, VP van programmamanagement bij Microsoft, het volgende bekend: “Vandaag kondigen wij een voorvertoning aan van een nieuw “Dissociative Identity Disorder” (DID) netwerk, genaamd ION (Identity Overlay Network). Dit netwerk is actief op de Bitcoin blockchain en is met meerdere partners vanuit de ”Decentralized Identity Foundation” ontwikkeld.

Later voegde Simons daar nog het volgende aan toe: “Deze aanpak vergroot de doorvoer van “Dissociative Identity Disorder” enorm om zo tot tienduizenden gebeurtenissen per seconde te komen”.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$100
Geschatte waarde
15 minutes
Uitvoertijd

Partner