Waar bent u naar op zoek?

Miljoeneninvestering door Samsung in hardware wallet

Het Franse bedrijf Ledger heeft recent een investering ontvangen van niemand minder dan Samsung. Ledger is onder andere bekend van de meest populaire hardware wallet van het moment, genaamde de Ledger Nano S. De investering door Samsung bedraagt 2.6 miljoen euro. Daarmee steeg de waardering van de wallet ontwikkelaar naar 260 miljoen euro. Het nieuws over de investering werd bevestigd door Ledger oprichter Éric Larchevêque, echter wilde hij er niet verder over uitwijken.

Naast dat dit erg goed nieuws is voor Ledger is de interesse van een grootmacht als Samsung ook enorm belangrijk voor de cryptocurrency industrie in zijn geheel. De reden achter de investering is niet bekend gemaakt, echter wordt er op het internet veel gespeculeerd over de rol die smartphones gaan spelen in het bewaren van cryptocurrencies.
In een twitter reactie op de speculaties reageerde Larchevêque als volgt: “Er zullen nog steeds hardware wallets nodig zijn. Echter, om een cryptorevolutie in gang te zetten zullen smartphones inderdaad een steeds centralere rol gaan spelen.”

Naast deze bevestigde investering in Ledger gaan er ook geruchten rond dat Samsung aan zijn eigen blockchain en cryptocurrency aan het werken is.

De ledger nano S pakket
Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$100
Geschatte waarde
15 minutes
Uitvoertijd

Partner