Nieuws

Miljoeneninvestering door Samsung in hardware wallet

samsung logo cryptobieb

Het Franse bedrijf Ledger heeft recent een investering ontvangen van niemand minder dan Samsung. Ledger is onder andere bekend van de meest populaire hardware wallet van het moment, genaamde de Ledger Nano S. De investering door Samsung bedraagt 2.6 miljoen euro. Daarmee steeg de waardering van de wallet ontwikkelaar naar 260 miljoen euro. Het nieuws over de investering werd bevestigd door Ledger oprichter Éric Larchevêque, echter wilde hij er niet verder over uitwijken.

Naast dat dit erg goed nieuws is voor Ledger is de interesse van een grootmacht als Samsung ook enorm belangrijk voor de cryptocurrency industrie in zijn geheel. De reden achter de investering is niet bekend gemaakt, echter wordt er op het internet veel gespeculeerd over de rol die smartphones gaan spelen in het bewaren van cryptocurrencies.
In een twitter reactie op de speculaties reageerde Larchevêque als volgt: “Er zullen nog steeds hardware wallets nodig zijn. Echter, om een cryptorevolutie in gang te zetten zullen smartphones inderdaad een steeds centralere rol gaan spelen.”

Naast deze bevestigde investering in Ledger gaan er ook geruchten rond dat Samsung aan zijn eigen blockchain en cryptocurrency aan het werken is.

De ledger nano S pakket

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.