Nieuws

Nederlandse CryptoBrothers Lanceren Internationale App!

CryptoBrothers, een Nederlandse community dat in 2017 begon als een groep vrienden op Telegram om de cryptomarkten te bespreken, heeft na velen aanvragen hun internationale app gelanceerd. Al drie jaar kunnen Nederlanders met al hun vragen terecht in de Nederlandse Telegram groep, en met 500+ members is de CryptoBrothers groep inmiddels één van de actiefste groepen van Nederland.

De Community

De CryptoBrothers community bestaat inmiddels uit twee delen: het internationale deel, en het Nederlandse deel.  De Internationale community telt inmiddels 200+ leden, waar zoals gezegd de Nederlandse community 500+ leden telt. Het algemene plaatje blijft het zelfde, de CryptoBrothers willen namelijk een community creëren voor zowel beginners als gevorderden in de cryptocurrency markten.

Dagelijks wordt hier vanalles besproken, van fundamentale analyses tot technische analyses, van speculatie van cryptocurrencies tot het bespreken van de daadwerkelijke projecten. Voor iedereen is er wel wat te vinden om over te praten, en het is dan ook een gezellige groep waarin iedereen elkaar inmiddels grotendeels kent.

Zelf zijn wij (de teamleden van CryptoBieb) al jaren dagelijks actief in deze chat, het is namelijk ook waar wij elkaar hebben ontmoet. Wij vinden het dan ook enorm gaaf om te zien hoe het blijft groeien, en hoe professioneel het CryptoBrothers team alles aanpakt.

De App

De brothers deelden gisteren, 14 mei, het grote deels: de mobiele app is gelanceerd! De app is beschikbaar zowel op Android als op iOS. Deze app is gratis te downloaden, maar bevat delen die enkel voor premium leden beschikbaar zijn.

Gebruikers kunnen gratis alle airdrops inzien, dit zijn promoties waarbij projecten gratis cryptocurrencies weggeven aan deelnemers die bepaalde activiteiten ondernemen (bijvoorbeeld het volgen van een social media kanaal, of het liken van een bericht).

Premium leden kunnen actief deelnemen aan de zogehete ‘crypto calls’. De CryptoBrothers hebben de afgelopen jaar veel koopsignalen afgegeven met grafieken, waarmee veel leden goede winsten hebben kunnen behalen. Na veel aanvragen, hebben de brothers daarom ook besloten hiermee actief door te gaan voor hun premium leden. In deze sectie komen koopsignalen voor cryptocurrencies die nergens anders door hen gedeeld worden. De resultaten liegen er niet om:

Winactie!

Voor meer informatie, en om een premium member te worden – ga naar https://cryptobrothers.eu/ of join gezellig de Nederlandse community op Telegram en stel eventuele vragen! De CryptoBrothers hebben meerdere premium lidmaatschappen beschikbaar gesteld voor hun leden:

Met een gemiddelde winst van 23% op een bedrag van zo’n $250, kun je de kosten er al na één succesvolle call uit hebben gehaald! Daarnaast worden er duidelijke stops aangegeven, om je ook te helpen bij je risicomanagement. Om zo de winsten te maximaliseren, en eventuele verliezen gelijk te minimaliseren.

Wil je nu eerst graag de premium functies testen voor je zelf een abbonement aansluit? Dan heb je geluk! Om de lancering van de app te vieren geven de brothers namelijk drie premium lidmaatschappen weg voor de maand juni! Hier is wat je moet doen om kans te maken om te winnen:

  • Download de mobiele app en rate deze met 5 sterren in de app store (Android / iOS)
  • Maak gratis een nieuw account aan via deze link (of in de app met de code: 8kgzGQHYwqmU36MV)
  • Volg en Retweet de CryptoBrothers op Twitter en reageer op deze tweet met een screenshot dat je de app gedownload hebt
  • Join de CryptoBrothers op Telegram
Vragen? Je bent meer dan welkom om de CryptoBrothers Community op Telegram te joinen.
De brothers zijn vrijwel altijd actief om je te helpen!
Cryptobieb Over ons Marco

Door Marco van den Heuvel

[…] Ik geloof dat DeFi blijft en ik geloof dat Kyber Network hier een belangrijke rol in zal blijven kunnen spelen. Ik kocht KNC aanvankelijk op 1 juli voor een prijs van 0.00013104BTC per stuk – inmiddels is de prijs 35% hoger wat betekent dat ik deze waarschijnlijk op de korte termijn weer zal verkopen. Dit was een van de signal calls van de VIP groep van de CryptoBrothers, hierover kun je meer lezen in onze recente nieuwsbericht. […]

Beantwoorden

[…] Ik geloof dat DeFi blijft en ik geloof dat Kyber Network hier een belangrijke rol in zal blijven kunnen spelen. Ik kocht KNC aanvankelijk op 1 juli voor een prijs van 0.00013104BTC per stuk – inmiddels is de prijs 35% hoger wat betekent dat ik deze waarschijnlijk op de korte termijn weer zal verkopen. Dit was een van de signal calls van de VIP groep van de CryptoBrothers, hierover kun je meer lezen in onze recente nieuwsbericht. […]

Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.