Nieuws

Top 3 apps om in je portfolio te volgen

top 3 cryptocurrency apps

Voor iedere beginnende crypto-investeerder zijn er een aantal apps om je portfolio makkelijk in te zien, zonder hiervoor in te loggen op een exchange of wallet. Een stuk makkelijker en sneller dus! Zo kun je ieder moment van de dag makkelijk zien wat jouw munt waard is. Wij zetten de belangrijkste (en veiligste!) apps voor je op een rijtje. Weten waar je cryptocurrencies kunt kopen? Lees het hier!

Top 3 portfolio apps

1. Blockfolio

De app van Blockfolio is erg uitgebreid en de favoriet van CryptoBieb. Het is simpel in gebruik, up-to-date qua koersen en heeft exchanges die gekoppeld zijn.

De app is erg makkelijk in gebruik. Je kunt er al jouw favoriete cryptocurrencies toevoegen en invoeren bij welke exchange deze zijn aangeschaft en tegen welke prijs (in Satoshi). En natuurlijk kan dat ook andersom als je een deel van je coins hebt verkocht. Ook kan je het verloop van je portfolio goed bijhouden, in Fiat (euro’s of dollars) en in BTC, bijvoorbeeld in de vorm van een grafiek.

Download Blockfolio voor Android en iOS.

 
Blockfolio background

2. Delta

De Delta app is net zoals Blockfolio, handig in gebruik. Er zijn wel wat verschillen met Blockfolio. Delta ondersteunt bijvoorbeeld als enige ICO coins. Nieuwe functies worden regelmatig toegevoegd en de app is net wat gebruiksvriendelijker.

Delta biedt tevens de mogelijkheid een pro abonnement af te sluiten. Je krijgt dan het voordeel eerder gebruik te kunnen maken van nieuwe functionaliteiten en je kunt meerdere portfolio’s beheren. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur of je Delta of Blockfolio gebruikt. Voor de meer actieve trader is Delta wellicht meer geschikt.

Download Delta voor Android en iOS. 

 
delta UI

3. Coin Stats

Deze app heeft veel functionaliteiten voor het bijhouden van de crypto markt. De app biedt actuele informatie van een groot aantal digitale valuta, waaronder een notificatie wanneer een coin op een nieuwe exchange aangeboden wordt. Erg handig, want meestal betekent dit een prijsstijging. Via Alert Manager kun je notificaties instellen voor koerswijzigingen en updates. Een grens is in te stellen per cryptocurrency, zodat je direct weet wanneer een koers valt of enorm stijgt. Via de Altfolio-optie kan je meerdere portfolio’s toevoegen.

Download CoinCap voor Android en iOS.

coin stats UI

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet gepubliceerd.