Waar bent u naar op zoek?

Welke cryptocurrency zijn interessant op lange termijn?

Cryptocurrency portefeuille lange termijn

Degenen die mij (Marco) al een tijdje volgen, weten dat ik een voorstander ben van fundamentele analyse, in combinatie met technische analyse. Na het lezen van honderden white papers in de afgelopen jaren, heb ik geleerd om solide projecten in een vroeg stadium te herkennen. Dit is een leerproces dat altijd zal blijven doorgaan, maar het heeft zeker goed uitgepakt en mij in staat gesteld om een fatsoenlijke cryptocurrency portefeuille op te bouwen.

Vorige week publiceerde ik mijn top-10 cryptocurrency picks. Dit zijn tien verschillende cryptocurrencies die ik zorgvuldig heb geselecteerd op basis van hun fundamentals, product-markt fit, opportuniteit (projectfase) en potentiële winst versus neerwaarts risico.

Crypto watchlist

Welke cryptocurrency projecten zijn waarschijnlijk geschikt zou  voor de lange termijn portefeuille van iedereen (let op, ik hold deze niet allemaal zelf):

 

Binance Coin (BNB):

Binance is de grootste cryptocurrency exchange in de wereld. BNB wordt momenteel verhandeld op $522 met een $80.361.636.010 market cap. Het is duidelijk dat CZ graag de adoptie en groei van zijn eigen munt stimuleert, en tot nu toe is hij daar zeer succesvol in geweest.

Ik geloof dat BNB een must-have is in de lange termijn cryptocurrency portfolio van iedereen, simpelweg omdat Binance nog steeds de toonaangevende (& meest innovatieve) exchange is. Terwijl de interesse in crypto blijft groeien, groeit ook het aantal gebruikers van Binance. Bovendien blijft Binance Smart Chain snel groeien, wat volledig gevoed wordt door BNB.

Uniswap (UNI):

Uniswap is de leidende gedecentraliseerde exchange op het Ethereum Netwerk, gevolgd door Pancakeswap op de Binance Smart Chain. Verwacht wordt dat Uniswap V3 in de nabije toekomst lanceert met allerlei nieuwe functies, om hopelijk de servaring van de gebruiker nog meer te verbeteren. Hoewel ik niet per se bullish ben op het Ethereum Netwerk op dit moment, als gevolg van de huidige gasprijzen, geloof ik wel dat Uniswap (UNI) een enorme groei zal blijven zien.

LTO Network (LTO):

LTO Network is een fascinerend project dat ik heb gevolgd sinds hun lancering in 2018. Het is Europa’s leidende (hybride) blockchain voor het beveiligen, verifiëren en uitwisselen van bedrijfskritische informatie. Door samen te werken met partijen als de Verenigde Naties, Nederlandse & Belgische overheid zijn ze echt op de radar van mensen gekomen terwijl ze hun push voor daadwerkelijke adoptie voortzetten.

Spartan Protocol (SPARTA):

Spartan Protocol heeft als doel synthetische activa te bouwen op de Binance Smart Chain. Degenen die mijn posts hebben gelezen weten dat ik een grote fan ben van synthetische activa en geloof dat we nog steeds in het begin staan van het zien van het werkelijke potentieel van synths. De traditionele financiële wereld moet evolueren, synthetische activa bootsen activa zoals goud en aandelen na, waardoor ze 24/7 en overal kunnen worden verhandeld.

OctoFi (OCTO):

OctoFi is een alles-in-één DeFi & NFT platform met cashbacks. ‘’OctoFi geeft je cashback wanneer je transacties doet met vertrouwde DeFi en NFT marktplaatsen, over meerdere blockchains, via onze all-in-one dApp of browser-plugin Wallet.” Omdat ik geloof dat DeFi zal blijven groeien, denk ik dat OctoFi een goede opwaartse kans biedt met de huidige lage marktkapitalisatie, maar zeer actieve en betrokken community, en snelgroeiende gebruikersbasis.

Energy Web Token (EWT):

Energy Web is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in (groene) energie. Energy Web heeft oplossingen gebouwd voor markten voor hernieuwbare energie, digitale oplossingen voor het opladen van groene elektrische voertuigen en oplossingen voor vraagflexibiliteit. Ze werken al samen met ’s werelds meest invloedrijke en vertrouwde energiebedrijven.

Solana (SOL):

Solana is waarschijnlijk een van de meest veelbelovende blockchains die er zijn, waarvan ik verwacht dat het een enorme golf interesse zal zien vanuit de crypto community. Ik ben me er van bewust dat SOL momenteel al op plaats #21 staat, maar dat betekent niet dat het niet nog steeds een groot opwaarts potentieel heeft. Ik verwacht veel projecten te zien lanceren op Solana in 2021, vergelijkbaar met wat we hebben gezien voor Polkadot en de Binance Smart Chain.

Presearch (PRE):

Ik ben misschien een beetje bevooroordeeld, omdat ik betrokken ben bij dit project. Maar ik kan niet ontkennen dat er een marktkans is voor een echte gedecentraliseerde zoekmachine die wordt aangedreven door een gemeenschap en de gemeenschap beloont. Als de technologie en de zoekervaring blijft verbeteren, is de Presearch zoekmachine klaar voor massale adoptie. Verwacht marketing en PR pushes te zien gedurende 2021, om de gebruikersbasis verder te laten groeien die momenteel al meer dan 2M gebruikers telt. PRE wordt ook verhandeld tegen een marktkapitalisatie van slechts $33M.

Houd er rekening mee dat ik onmogelijk elk afzonderlijk project kan hebben onderzocht, en dat er zeker andere projecten zijn die in deze lijst zouden passen. Hoewel, op dit moment zouden deze projecten mijn persoonlijke voorkeur hebben voor een lange termijn portefeuille, als ik er vandaag een zou moeten samenstellen. Gebaseerd op product-markt fit, de fases waarin de projecten zich bevinden, en het groeipotentieel dat er is.

Interesse in de picks van one andere team members? Join ons dan zeker op Telegram op T.me/CryptoBieb.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Crypto_Library_logo_512x512_svg

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Maak gratis een account aan op Bitvavo. Koop de beste cryptocurrency en sla ze veilig op in uw wallet.

Top exchanges

Airdrops ontvangen?

Laatste airdrops
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$150
Geschatte waarde
5 minutes
Uitvoertijd
$100
Geschatte waarde
15 minutes
Uitvoertijd

Partner