CryptoBieb is het nummer één blockchain platform van de Benelux. Met het publiceren van nieuwsberichten, interviews, ontwikkelingen in de blockchain en coins die worden uitgelicht willen wij zowel de mensen die nog niet vol in de blockchain en de cryptocurrency zitten als de mensen die hier zelfs al werkzaam in zijn op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

CryptoBieb is in 2018 opgericht door een groep van enthousiaste blockchain liefhebbers. Wij geloven dat de ontwikkelingen in deze branche een positieve bijdrage gaan leveren aan onze maatschappij. Aan ons om deze ontwikkelingen te vertalen naar leuke content.

Jelle van der steen CryptoBieb

Jelle van der Steen

Ik ben Jelle van der Steen, 38 jaar oud. Ik ben sinds 2017 in Crypto, zeer actief en altijd op zoek naar nieuwe interessante Blockchain-projecten. Ik was altijd nieuwsgierig naar alternatieve manieren om geld te verdienen. Aandelen, forex trading etc. en daarna las en hoorde ik veel over Blockchain en Cryptocurrency's. Voor mij was dat de reden er meer over te leren en om erin te investeren. Ik vind het ontzettend interessant hoe we de wereld gaan veranderen met de nieuwe technologie van Blockchain. Ik wil er onderdeel van zijn

CryptoBieb redacteur Wisse

Wisse van Wulfen

Mijn naam is Wisse van Wulfen. Ik ben eind 2017 in aanraking gekomen met cryptocurrencies als gevolg van mijn interesse in investeren en beleggen. Sindsdien ben ik naast mijn reguliere job bij verschillende cryptoprojecten werkzaam geweest als freelancer, waaronder Effect.ai en CoinStarter. De reden voor mij om met CryptoBieb te werken is om mensen die net beginnen met investeren in cryptocurrencies meer houvast te bieden en daarmee de grote valkuilen te vermijden. Mijn studieachtergrond is in Financial Services (BSc.) en Strategic Management (MSc.) en ben momenteel werkzaam in de Corporate Finance wereld binnen Private Equity.

roelof CryptoBieb

Roelof Burghoorn

Ik ben Roelof Burghoorn. Door mijn interesse in het handelen op aandelen koersen kwam ik begin 2017 in aanmerking met cryptocurrecies. Buiten het feit dat de handel in het digitale geld mij aansprak ging ook de wereld van de Blockchain voor mij open. De Blockchain waarvan cryptocurrencie het topje van de ijsberg is, is begonnen de wereld drastisch te hervormen. Dit en alle mogelijkheden die dit met zich mee brengt sprak mij enorm aan. Zodoende ben ik in de materie van de Blockchain en alles wat daar mee te maken heeft gedoken om vervolgens in contact te komen met CryptoBieb. De hoofdreden voor mij is om samen met deze gelijkgestemde crypto-enthousiastelingen onze kennis te delen en deze wondere wereld dichter bij de massa te brengen.

Cryptobieb Moderator Marco

Marco van den Heuvel

Ik ben Marco van den Heuvel. Door mijn interesse in investeren en beleggen kwam ik begin 2017 in raking met cryptocurencies. Naast cryptocurrencies raakte ik enorm geïnteresseerd in blockchain tehnologie en in het grote aantal start-ups dat hiermee bezig was. Ik vond het enorm leuk om mensen hierover te leren en mensen hiermee te helpen, daarom startte ik eind 2017 samen met twee partners een marketing communicatie bedrijf op waarmee wij meer dan 20 verschillende start-ups hebben kunnen helpen groeien (waaronder bijvoorbeeld Lisk). De reden voor mij om met CryptoBieb te werken is om nu ook in Nederland start-ups te helpen groeien, communities te bouwen en mijn netwerk uit te breiden.

CryptoBieb over ons Tane

Tane van Wifferen

Mijn naam is Tane. Ik heb de afgelopen jaren mezelf verdiept in het maken van software, van websites tot trading bots tot chatbots tot blockchains. Bij de Technische Universiteit Eindhoven heb ik een goede basis gekregen over de concepten binnen de informatica, en ik heb deze hierna zelf verder uitgebreid. Naast cryptocurrency ben ik geinteresseerd in economie, basisinkomen, politiek, imkeren. Ik zie een positieve toekomst voor de mensheid komen, maar we moeten er wel hard voor werken.