CryptoBieb is het nummer één blockchain platform van de Benelux. Met het publiceren van nieuwsberichten, interviews, ontwikkelingen in de blockchain en coins die worden uitgelicht willen wij zowel de mensen die nog niet vol in de blockchain en de cryptocurrency zitten als de mensen die hier zelfs al werkzaam in zijn op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

CryptoBieb is in 2018 opgericht door een groep van enthousiaste crypto- en blockchain liefhebbers. Wij geloven dat de ontwikkelingen in deze branche een positieve bijdrage gaan leveren aan onze maatschappij. Aan ons om deze ontwikkelingen te vertalen naar leuke content.

Jelle van der steen CryptoBieb

Jelle van der Steen

Ik ben Jelle van der Steen, 39 jaar oud. Ik zit sinds 2017 in crypto, ben zeer actief en altijd op zoek naar nieuwe interessante blockchain-projecten. Ik was altijd nieuwsgierig naar alternatieve manieren om geld te verdienen. Aandelen, Forex-trading etc. Daarna las en hoorde ik veel over blockchain en cryptocurrency. Voor mij was dat dé reden er meer over te leren en om erin te investeren. Ik vind het ontzettend interessant hoe we de wereld gaan veranderen met de nieuwe technologie van blockchain. Ik wil er onderdeel van zijn.

CryptoBieb redacteur Wisse

Wisse van Wulfen

Mijn naam is Wisse van Wulfen. Ik ben eind 2017 in aanraking gekomen met cryptocurrency als gevolg van mijn interesse in investeren en beleggen. Sindsdien ben ik naast mijn reguliere job bij verschillende cryptoprojecten werkzaam geweest als freelancer, waaronder Effect.ai en CoinStarter. De reden voor mij om met CryptoBieb te werken, is om mensen die net beginnen met investeren in cryptocurrency, meer houvast te bieden en daarmee de grote valkuilen te vermijden. Mijn studieachtergrond is in Financial Services (BSc.) en Strategic Management (MSc.). Momenteel ben ik werkzaam in de Corporate Finance wereld binnen Private Equity.

roelof CryptoBieb

Roelof Burghoorn

Ik ben Roelof Burghoorn. Door mijn interesse in het handelen op aandelenkoersen kwam ik begin 2017 in aanmerking met cryptocurrency. Buiten het feit dat de handel in het digitale geld me aansprak, ging ook de wereld van de blockchain voor me open. De blockchain, waarvan cryptocurrency het topje van de ijsberg is, is begonnen de wereld drastisch te hervormen. Dit en alle mogelijkheden die dat met zich mee brengt sprak mij enorm aan. Zodoende ben ik in de materie van de blockchain en alles wat daar mee te maken heeft gedoken, om vervolgens in contact te komen met CryptoBieb. De hoofdreden voor mij is om samen met deze gelijkgestemde crypto-enthousiastelingen, onze kennis te delen en deze wondere wereld dichter bij de massa te brengen.

Cryptobieb Moderator Marco

Marco van den Heuvel

Ik ben Marco van den Heuvel. Door mijn interesse in investeren en beleggen kwam ik begin 2017 in aanraking met cryptocurrency. Naast cryptocurrency raakte ik enorm geïnteresseerd in blockchain technologie en in het grote aantal start-ups dat hiermee bezig was. Ik vond het enorm leuk om mensen hierover te leren en mensen hiermee te helpen, daarom startte ik eind 2017 samen met twee partners een marketing communicatie bedrijf op, waarmee wij meer dan 20 verschillende start-ups hebben kunnen helpen groeien (waaronder bijvoorbeeld Lisk). De reden voor mij om met CryptoBieb te werken, is om nu ook in Nederland start-ups te helpen groeien, communities te bouwen en mijn netwerk uit te breiden.

CryptoBieb over ons Tane

Tane van Wifferen

Mijn naam is Tane. Ik heb mezelf de afgelopen jaren verdiept in het maken van software. Denk hierbij aan: websites, trading bots, chatbots en blockchains. Bij de Technische Universiteit Eindhoven heb ik een goede basis gekregen over de concepten binnen de informatica en deze heb ik hierna zelf verder uitgebreid. Naast cryptocurrency ben ik geïnteresseerd in economie, basisinkomen, politiek en imkeren. Ik zie een positieve toekomst voor de mensheid komen, maar we moeten er wel hard voor werken.

Mohammed Zariouh

Mohammed Zariouh

Mijn naam is Mohammed Zariouh en ik ben 23 jaar oud. Via mijn broer kwam ik in september 2017 in aanraking met cryptocurrency. Ik was toen ook net begonnen met mijn opleiding International Finance & Control. Sindsdien heb ik veel community werk gedaan in verschillende crypto channels en ben ik mij gaan verdiepen als technisch analist. Ik heb altijd gehouden van uitdagingen en nieuwe dingen. Dat is de voornaamse reden dat ik me ben blijven verdiepen in blockchain technologie. De reden voor mij om met CryptoBieb te gaan werken als technisch analist, was om anderen een betere basis te geven, zodat voor hun de drempel lager wordt om te investeren in cryptocurrency.

Justin Blekemolen

Ik ben Justin Blekemolen en ben werkzaam bij een Nederlandse broker. In medio 2017 kwam ik in aanraking met cryptocurrency. Vanwege mijn ervaring met technische analyse, begon ik al snel met verhandelen hiervan. De afgelopen jaren bleef ik actief op de cryptomarkt en in mijn vrije tijd verspreid ik graag de grafieken van mijn favoriete coins. Ik vind het leuk om andere mensen te helpen met technische analyse en deel zo nu en dan analyses van Bitcoin en diverse andere cryptocurrency.

Mike Wolvekamp

Mike Wolvekamp

Hoi, ik ben Mike. In januari 2019 vertelde een oud-collega mij over Bitcoin, waarna ik vrij snel mijn eerste account op een exchange heb aangemaakt. Ik begon wat te traden zonder eigenlijk te weten wat ik nu precies aan het doen was. Voor mij was dat dé reden om meer te weten te komen over de hele cryptowereld. Naast mijn interesse in cryptocurrency, ben ik graag onder de mensen en ben ik een enorm fan van teamwork. Samen met anderen iets naar een hoger niveau tillen is waar ik erg veel energie van krijg. De toekomst van cryptocurrency zie ik gunstig tegemoet en ben erg benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Hans Vermeulen

Hans Vermeulen

Ik ben Hans Vermeulen.Toen ik in 2017 voor het eerst met crypto in aanraking kwam, begon ik een sterke interesse te ontwikkelen in deze gigantische virtuele wereld. Niet alleen het traden en investeren maar ook de werking van de protocollen als de psychologie van de mens die vorm geeft aan de crypto revolutie interesseren mij enorm. Hoe meer ik leer, hoe meer ik besef dat er nieuwe vragen opduiken en hoe dieper ik val in de oneindig lange rabbit hole van crypto.