Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange. Je kunt eenvoudig crypto kopen met o.a. iDeal tegen de laagste kosten. Inmiddels zijn er op Bitvavo ruim 50 verschillende cryptocurrency beschikbaar en dit aantal blijft zich uitbreiden. Tijdelijk kun je profiteren van gratis € 1.000 handelskosten als je je aanmeldt bij Bitvavo. Meld je gratis aan en ga vandaag nog aan de slag!

Wat is de Bitvavo app?

De betrouwbare Nederlandse crypto exchange Bitvavo heeft nu ook een eigen Bitvavo app. Het is nu mogelijk om cryptocurrency te kopen en te verkopen via een handige app op je telefoon. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en zo heb je op elk moment van de dag toegang tot je cryptocurrency.

Bitcoin kopen op Bitvavo?

Wil je snel, makkelijk, goedkoop en bij een betrouwbare broker Bitcoin kopen? Bij Bitvavo kan het. Maak een account aan en profiteer van het gemak, de lage kosten en het ruime assortiment.

Onze ervaring met Bitvavo?

Bitvavo is een betrouwbaar en veilig handelsplatform dat de laatste jaren snel is gegroeid, van een kleine speler naar een waardig cryptocurrency broker en exchange. Er is veel gedaan aan gebruiksgemak, waardoor het ook voor het grote publiek erg laagdrempelig is om met crypto te beginnen.

Bitvavo een Nederlandse exchange?

Bitvavo is een Nederlandse exchange waar je cryptocurrency kunt kopen en verhandelen. Bitvavo is gevestigd in Amsterdam en richt zicht voornamelijk op Nederlandse en Europese klanten. Zij zijn begonnen als Broker voor de aan-en verkoop van cryptocurrency. Dit hebben ze uitgebreid met een exchange waarop je nu ook zelf de verschillende cryptomunten kunt verhandelen.

Transactie fees Bitvavo?

Bitvavo is een erg goedkoop handelsplatform vergeleken met ander aanbieders. Maar hoe zit het dan met de kosten die het handelen met zich meebrengt, zijn deze echt zo goedkoop? Daarom hier een overzicht van de tarieven van Bitvavo.

Hoe werkt Bitvavo?

Koop in slechts 3 stappen cryptocurrency met Bitvavo. Er zijn verschillende manieren om geld te storten, hier zijn het de kosten en de transactiesnelheid die het verschil maken. Wanneer je eenmaal euro’s hebt gestort kun je deze op de website gaan verhandelen. Aan het verhandelen zijn wat kosten verbonden. Handelsfee is 0.25%. Wij helpen je met onze handleiding.

Hoe kan ik inloggen bij Bitvavo?

Het inloggen op het Bitvavo handelsplatform werkt erg gemakkelijk. Er zijn twee manieren om in te loggen. Je kunt inloggen via je internetbrowser op de webpagina van Bitvavo, of je kunt inloggen in de app van Bitvavo met je telefoon of tablet.

Een goede review?

Van elke exchange willen wij een goede review, dus ook over Bitvavo.

Staken is rente bij Bitvavo?

Doordat Bitvavo blijft door ontwikkelen komen er steeds meer nieuwe functies op het Bitvavo platform bij. Eén daarvan is de mogelijkheid om te kunnen staken. Verdiep je in wat dit inhoudt, alvorens je überhaupt gaat staken.

Veilig alles bij elkaar

Bitvavo biedt hosted wallets aan voor iedere cryptocurrency die beschikbaar zijn. Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt om je cryptocurrency in je eigen accountomgeving te bewaren. Het is dus niet nodig om voor elke individuele coin een externe wallet aan te maken. Zo houd je alles bij elkaar en kun je snel kopen, handelen of verkopen.

Nederlands wetgeving

Bitvavo is op 11 november 2020 officieel geregistreerd als digitale vermogensbeurs bij De Nederlandsche Bank. Wat wil dat zeggen?

Aanmelden Bitvavo

Gratis aanmelden bij Bitvavo? Klik op onderstaande button en profiteer van gratis € 1.000 handelskosten.