Bitvavo

Home Exchanges Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange. Je kunt eenvoudig crypto kopen met o.a. iDeal tegen de laagste kosten. Inmiddels hebben ze ruim 50 cryptocurrencies beschikbaar en blijven ze uitbreiden. Tijdelijk gratis € 1.000 handelskosten als je je aanmeldt bij Bitvavo, ga vandaag nog aan de slag. Meld je gratis aan!

Wat is de Bitvavo app?

De betrouwbare Nederlandse  crypto exchange Bitvavo heeft nu ook een eigen Bitvavo app. Het is nu mogelijk om cryptocurrency te kopen en te verkopen via een handige app op je telefoon. Deze is zeer gebruiksvriendelijk en zo heb je op elk moment van de dag toegang tot je cryptocurrency.

Bitcoin kopen op Bitvavo?

Wil je snel, makkelijk, goedkoop en bij een betrouwbare broker Bitcoin kopen? Bij Bitvavo kan het. Maak een account aan en profiteer ook van het gemak, de lage kosten en het ruime assortiment.

Onze ervaring met Bitvavo?

Bitvavo is een betrouwbaar en veilig handelsplatform wat de laatste jaren snel is gegroeid van een kleine speler naar een waardig cryptocurrency broker en exchange. Er is veel gedaan aan gebruiksgemak hierdoor is het ook voor het grote publiek erg makkelijk om met crypto te beginnen.

Bitvavo een Nederlandse exchange?

Bitvavo is een Nederlands exchange waar je cryptocurrency kunt kopen en verhandelen ze zijn gevestigd in Amsterdam en richt zicht voornamelijk op Nederlandse en Europese klanten. Bitvavo is begonnen als Broker voor de in-en verkoop van cryptocurrency. dit hebben ze uitgebreid met een exchange waarop je nu ook zelf de verschillende cryptomunten kunt verhandelen.

Transactie fees Bitvavo?

Bitvavo is een erg goedkoop handelsplatform vergeleken met ander aanbieders. Maar hoe zit het dan met de kosten die het handelen met zich meebrengt. Zijn ze echt zo goedkoop? Daarom hier meer inzicht in de tarieven van Bitvavo.

Hoe werkt Bitvavo?

Koop in slechts 3 stappen cryptocurrency met Bitvavo. Er zijn verschillende manieren om geld te storten, hier zijn de kosten en de transactiesnelheid die het verschil maken. Wanneer je eenmaal euro’s hebt gestort kun je deze op de website gaan verhandelen. Aan het verhandelen zijn wat kosten verbonden. Handelsfee is 0.25%. Wij helpen je met onze handleiding.

Hoe kan ik inloggen bij Bitvavo?

Het inloggen op het Bitvavo handelsplatform werkt erg gemakkelijk. Er zijn twee manieren om in te loggen. Je kunt inloggen via je internetbrowser in de webpagina van Bitvavo of je kunt inloggen in de app van Bitvavo met je telefoon of tablet.

Een goede review?

Van elke exchange willen wij een goede review, dus ook over Bitvavo.

Staken is rente bij Bitvavo?

Doordat Bitvavo blijft door ontwikkelen komen er steeds meer nieuwe functies op het Bitvavo platform bij. Eén ervan is de mogelijkheid om te kunnen staken. Verdiep je, alvorens je überhaupt gaat staken.

Veilig alles bij elkaar

Bitvavo bied hosted wallets aan voor iedere cryptocurrency die ze aanbied. Dit houd in dat je de mogelijkheid hebt om je crytocurrency in je eigen accountomgeving te bewaren. Het is dus niet nodig om voor elke individuele coin een externe wallet aan te maken, zo hou je alles bij elkaar en kun je snel kopen, handelen of verkopen.

Nederlands wetgeving

Bitvavo is op 11 november 2020 officieel geregistreerd als digitale vermogensbeurs bij De Nederlandsche Bank. Wat wil dat zeggen?

Aanmelden Bitvavo

Gratis aanmelden bij Bitvavo? Klik op onderstaande button en profiteer van gratis € 1.000 handelskosten.